top of page

Mona:

“Hos Jane fik jeg redskaber til at opnå større integritet og større tiltro til min intuition så jeg turde handle på den. Gennem samtalerne hos Jane har jeg følt mig kærligt udfordret og taget ved hånden i de øjeblikke jeg mistede fodfæste. Jane har hjulpet mig til at identificere tankemønstre som ikke var konstruktive længere, hvilket har givet mig større overskud og glæde i min hverdag. Efter mit forløb hos Jane har jeg fået fødderne godt plantet i jorden igen, og mere ro i hovedet”

Bo Allsø:

“Tak for et meget interessant foredrag om spiseforstyrrelser. Dit engagement og passion for arbejdet lyser langt ud i lokalet”

– Bo Allsø, konsulent og projektleder. Skole Socialforvaltning og Politi (SSP) i Odense – det kriminalpræventive hus

Udtalelser:

Janne:

“Jeg har oplevet Jane som omsorgsfuld, engageret og dygtig. Hun skabte hurtigt et trygt og fortroligt rum med plads til min udvikling, hvor vi sammen kunne undersøge, identificere og synliggøre både usunde og sunde mønstre i mit liv, samt hvad de kommer af.

Dette har givet mig en øget selvforståelse som gør mig i stand til at agere mere hensigtsmæssigt fremadrettet, både i samspil med andre men i særdeleshed også i relation til mig selv.

Under hele forløbet har Jane stået ved min side med sin fine fornemmelse for processen med både omsorg og faglighed, hvilket har været utrolig vigtigt for mig med det tema, jeg kom til hende med”

Charlotte:

“Jeg har gennem en længere periode gået i en gruppe for pårørende hos Jane. Det gav mig forståelse for min datters sygdom og indsigt i en verden, som jeg ikke kendte.

Gruppeforløbet gav mig mod til at stå en meget svær tid i gennem og Jane gav mig redskaber til at gå fremtiden i møde med”

Charnette:

Jeg har haft så meget ud af at være i en gruppe. Jeg har fået øjnene op for rigtig mange trigger tanker og er blevet meget mere bevidst om at handle anderledes i mit liv. Jeg har haft min spiseforstyrrelse (tvangsoverspisning=BED) i rigtig mange år og er endelig begyndt at acceptere, hvor stor en kraft sygdommen har og har haft over mig. Men med denne accept er det også blevet muligt at ændre på mange ting i mit liv. Ved at gå i gruppe er jeg blevet meget klogere på mig selv og mine reaktionsmønstre. Jeg kan varmt anbefale at starte i gruppe med andre ligesindede og med en terapeut som Jane, der ved, hvad hun har med at gøre og som ikke er dømmende”

– Charnette, gruppemedlem (BED gruppe)

Camilla:

Tusind tak for vores samtale sidst - og for at inspirere mig til at læse din bog. Det har givet mig en helt ny måde at se og forstå mig selv, min hverdag og mit liv på. Din bog og vores samtale motiverer mig i bund og grund hver eneste dag til at arbejde med mig selv og mit forhold til mine tanker. Netop fordi dine forklaringer gør mine udfordringer logiske og håndgribelige.

Camilla (tidligere anoreksi klient)

Stine:

“Jeg vil gerne give dig en særlig tak, fordi du helt fra begyndelsen har fået mig til at føle mig godt tilpas. Jeg var, som du ved, temmelig skeptisk omkring det at blive en del af en gruppe men jeg har på intet tidspunkt følt mig utilpas eller synes det var ubehageligt på nogen måde. Tværtimod! Jeg har følt mig tryg og i gode og kompetente hænder hos dig. Jeg har allerede fra forsamtalen kunnet mærke, at du vidste, hvad du havde med at gøre og for mig er det virkelig afgørende! Derudover har du en enorm menneskelighed og hjertevarme, som har gjort, at jeg følte mig tryg til at åbne op, og jeg er blevet mødt i alle mine tanker. Samtidig har du sat lys på nogle ting i mig, som jeg ikke selv kunne få øje på – og det har ændret så meget for mig. Det kan være svært at beskrive, og egentlig kan jeg ikke sætte fingeren på noget specifikt. Men jeg har fået tankerne i en ny retning, og lært at se det hele lidt mere udefra – at have et nyt perspektiv og blive bevidst om, hvad der sker i mit sind og i min krop i forskellige situationer i mit liv. Jeg har følt mig utrolig godt taget imod af dig – du har på en klog og indsigtsfuld måde hjulpet mig til at tage fat på nogle store skygger i mit liv – og selvom jeg ikke er færdig med dem, langtfra! – og det bliver jeg nok heller aldrig helt, så har du lært mig at leve med dem på en ny måde, og det er jeg helt utrolig taknemmelig for! Jeg ønsker alt det bedste for dig – og glæder mig over alle de mennesker som vil finde hjælp, hvis de har mod til at komme til dig. Det er jeg meget, meget glad for, at jeg gjorde.”

– Stine, gruppemedlem (BED-gruppe)

Anni Simonsen

1000 tak for et udsøgt foredrag af både dig og Nanna, der har arbejdet sig ud af hendes 8-årige selvskade hos dig. 

Kombinationen af din terapeutiske tilgang og Nannas ærlige fortælling var perfekt! 

 Det skal I ud i verden med.  

Især er vi glade for, at du har fokus på respekt, anerkendelse, nærvær og tillid. Det er vand på vores møller af den allerbedste slags.  

Glæder mig til at møde dig igen.

 

De bedste hilsener 

Anni Simonsen 

Uddannelsesleder af Neurokommunikation

Tidligere klient

Hvordan vikles et menneske ud af sit eget indre mørke og bliver livsduelig og hel igen?
Både den, der har været i mørket og os, der magtesløse og desperate har stået på sidelinjen, ved, at det
ikke kan fikses med et knipsetag. Det kræver tålmodighed - og tid uden bagkant. Som forældre til et barn
der har været i dette mørke ved vi også, at det kræver et menneske der besidder stor faglig indsigt til at
kortlægge tankernes snørklede labyrinter. Og lige så vigtigt; som er livsklog og empatisk og tillidsvækkende.
Og som ser den anden. Et sådant menneske er Jane.
Om samtalerne fortæller vores datter, at Jane var fantastisk til at forklare hende hvordan tanker fungerer,
og hvordan man konkret kan bryde usunde mønstre. Samtalernes værdi kan næppe overdrives.
Stor tak!

Maria, mor til pige med bulimi

Jane er det varmeste menneske og hun skaber et rum, hvor vi med det samme følte det helt naturligt at sænke både skuldre og parader. Vi mødte Jane på et tidspunkt, hvor vores datter var i mistrivsel og havde udviklet en spiseforstyrrelse. Vi var afmægtige og havde desperat behov for en redningsplanke, så selvom Jane flere gange pointerede, at hun ikke kunne "fikse" vores datter (men at helingen skulle komme indefra i vores datter), så var samtalerne med Jane, meget afgørende for, at vores datter inden for få måneder, fik det markant bedre.Jane sagde fra start, at forløbet ville blive en rejse for hele familien og det er den i den grad blevet. Vi har haft samtaler både enkeltvis og i fællesskab og vi har fået så meget mere indsigt både i os selv og hinanden. Vi er stadig på vej, men er nu helt trygge ved at vi er på den rette vej, både sammen og hver for sig

Karina Hougaard

Det pædagogiske personale på Skovbyskolen var alle samlet til en eftermiddag om selvskadende adfærd og hvordan man som fagprofessionel kan gå ind i det. Et stærkt og vigtigt budskab om at tude være voksne, der ser og handler på børn/unges trivsel /mistrivsel. En eftermiddag hvor der blev stillet skarpt på den nyeste viden omkring selvskadende adfærd og med en stærk personlig fortælling om at være et ungt menneske, der har haft det svært. Jane satte skarpt på vores samfunds stærke fokus på målbarhed fremfor mærkbarhed og gav os en opfordring til at turde være voksne, der tør gøre en forskel. En stærk og inddragende eftermiddag der har givet os et fælles sprog og et fælles blik for vigtigheden af at turde handle.

 

Karina Hougaard,
Viceskoleleder Skovbyskolen

Rosa

Mit forløb hos Jane kan jeg bedst beskrive, som at have fået et sæt nye briller på. Verden som sådan har ikke ændret sig, men alligevel har alt ændret sig. Jeg ser klarere. Jane har peget i retning af de 3 principper og derfra kunnet åbne mine øjne for, at jeg på trods af diagnoser og mange års terapeutisk behandling, stadig er hel og okay. I mødet med Jane har hun set mig for den jeg er og vækket min mere legende og nysgerrige tilgang til livet tilbage. Jeg kan nu se mig selv, for den jeg er og ikke hvad mine tanker og andre tænker jeg brude være. Mit forløb hos Jane har ændret mit liv på de mest fantastiske måder og opdager konstant nye ting omkring mig selv. Jane har haft en måde at fortælle om principperne på, som jeg forstod og lige gyldigt, hvad jeg kom med til vores samtaler, blev jeg kun mødt med rummelighed og forståelse. Jeg er dybt taknemlig for at have mødt Jane og ser tilbage på vores samtaler med varme i hjertet. Det er lidt svært at sætte ord på, hvor meget det har betydet at have et forløb hos hende, da det har betydet alt! 

Rosa, 24 år

bottom of page